
Червеното месо е най-вредният продукт за човешкото здраве
Червеното месо – преработено или необработено, оказва най-силно влияние върху риска от смърт.
Червеното месо – преработено или необработено, оказва най-силно влияние върху риска от смърт.
Какво крият колбасите и как да изберем правилният?
Представяме кулинарна рецепта за вкусна мусака, но не каквато я приготвят традиционно в Гърция, а п обългарски – с картофи.
Намаляването на приема на аминокиселиата метионин, която се съдържа в червеното месо и яйцата, увеличава ефикасността на онкологичните терапии.
Вкусна и здравословна кулинарна рецепта за ястие свинска плешка с печена тиква и гъбен сос. Представяме кулинарна рецепта за здравословно основно ястие свинска плешка с [още]
Вкусна и здравословна кулинарна рецепта за свинско ястие с праз, сушени кайсии и сушени домати.
Кулинарна рецепта за свинско с туршия. Представяме кулинарна рецепта за вкусна и здравословно основно ястие – свинско с туршия. Изпълнението на рецептата е изключително лесно, [още]
Кулинарна рецепта за вкусни и здравословни люти свински пържоли.
Здравната министърка на Финладия, пушачка, отсече: Нека хората пушат, пият и ядат червено месо!
Редовната консумация на червено месо може да увеличи риска от рак на дебелото черво при жените.
Освен до рак, хапването на преработено месо с нитрати води до маниакален синдром.
Какви здравни рискове носи метаболитният синдром и какви съвети да спазваме?
Copyright © 2021 | WordPress Theme by MH Themes