
Кафето променя чувствителността към сладкото
Склонността на любителите на кафе към тъмния горчив шоколад вече намери своето научно обяснение.
Склонността на любителите на кафе към тъмния горчив шоколад вече намери своето научно обяснение.
Умерена консумация на шоколад – до 100 грама седмично, намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.
Консумацията на няколко хапки черен шоколад може да възстанови и дори да подобри зрението, установиха американски офталмолози.
В зависимост от колониите от бактерии в стомаха, някои хора могат да трупат килограми и от домати, докато други могат да ядат хляб и пица без никакви странични ефекти.
Консумацията на черен шоколад се свързва с намален риск от сърдечно-съдови заболявания, сочи изследване на британски учени.
И с черен шоколад се пълнее, плашат експерти! Защо?
Кулинарна рецепта за здравословен десерт с шоколад, бира и тиква, който от Zdraven.bg горещо препоръчваме, защото съдържа изключително полезни съставки.
Консумацията на черен шоколад предпазва от болестта Алцхаймер, откриха италиански изследователи от университет на Л`Акуила.
Американско изследване разкрива нови добродетели на черния шоколад – когато се консумира в умерено количество и съчетан с добра хигиена на живот, той помага за намаляване на теглото.
Консумацията на черен шоколад може да удължи живота. Защо?
Черен шоколад помага срещу стрес, твърдят учените.
Представяме полезен списък с храни, които свалят кръвното.
Copyright © 2021 | WordPress Theme by MH Themes