Тайните за красота на Адриана Лима

Адриана Лима

Каква е тайната за красота на световноизвестния модел Адриана Лима?

Тайната на красота на Адриана Лима не е само в гените щедро дарени от природата. Лима все пак се придържа към диета, макар да не се отнася към нея с чиновническа педантичност и научна точност.

Старая е да се храня балансирано. Тайната е да се следи обемът на порциите. Храната е източник на енергия, затова е много важна, споделя красавицата в интервюта.

Тя казва също, че спортът е неотменима част от нейния живот, който й позволява винаги да бъде в тонус. Занимавам се с фитнес. Много не се натягам, в живота съм крайно активна, затова тялото ми може да издържи на интензивни тренировки. Освен това имам две деца, които ми помагат да остана във форма – аз постоянно се движа из дома! Искате ли един съвет? В къщи има въже за скачане и всеки път, когато намеря време, скачам по десет минути. Не трябва да се изтощавате с часове, десет минути са достатъчни.

Адриана Лима е бразилски модел, родена на 12 юни 1981 година в град Салвадор. На 15 години, през 1996 г., побеждава в престижния конкурс Супермодел на Бразилия организиран от Ford Models. По-късно същата година завършва втора на международния конкурс Супермодел на света.

Скоро след това, Лима се премества в Ню Йорк и подписва договор с агенцията Elite model. Появява се на страниците на международните издания на списанията Vogue и Marie Clair (1997/98) и дефилира за Кристиан Лакроа, Валентино и др. най-популярна е като модел на Victoria’s Secret от 1999 г. насам. Омъжена е за сръбския баскетболист Марко Жарич от 2009 г., с когото имат две дъщери.

Бразилският модел Адриана Лима заяви също, че вече представлява зрелите жени в модната индустрия. Ангелът на Victoria’s Secret е убедена, че дамите остаряват по красив начин и на 35-годишна възраст тя вече се надява да е вдъхновение за по-възрастните.

Оттук нататък представлявам зрелите жени на Victoria’s Secret. Затова искам да кажа, че ние остаряваме красиво и годините не ни пречат да изглеждаме добре. Дори да се върна по-назад в младостта си, аз се чувствам по-красива точно в този момент, споделя красавицата. Ако мога да послужа за вдъхновение, искам да покажа истинските стойностни неща в живота, казва още тя.

И макар на хубавици като нея обикновено да се приписват грехове, Адриана разказва, че е силно религиозен човек. Църквата е в мен – аз винаги съм свързана. Ако сте заедно с божественото и винаги имате чисти намерения към всеки и всичко, което правите, вие сте защитени от ангелите, казва още Лима, цитирана от агенция БГНЕС.

Представяме и официално видео на Адриана Лима, в което показва и любовта си към тренировките и спорта:

Снимка: facebook.com/AdrianaLima