Тайните за красота на Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон

Как Скарлет Йохансон се поддържа красива?

Филмовата звезда и красавица Скарлет Йохансон е родена на 22 ноември 1984 г. в Ню Йорк, САЩ. Кариерата й стартира през 1994 г., а след по-известните й роли, за които и получава похвала от критиката са в Изгубени в превода (2003), Момичето с перлената обица (2003), Любовна песен за Боби Лонг (2004), Мач Пойнт (2005), както и в поредица филми по комикси като Железният човек 2 (2010) и Отмъстителите (2012; 2014; 2015).

Скарлет Йохансон обича да си боядисва косата, никога не ляга без да си махне грима и си похапва, когато й е сладко, става ясно от нейно интервю, в което разказва как поддържа външността си.

Скарлет препоръчва на жените да си сменят цвета на косата по-често. Променяйки цвета на косата, вие променяте и цветотипа на външността си, оттук е необходимо да промените гардероба и грима си. Това е изключително интересно, истинско творчество е, никога не знаеш какво ще излезе накрая, разказва тя, цитирана от агенция БГНЕС.

По думите й смяната на цвета на косите прави жената по-привлекателна за мъжа. За да поддържа косата си тя отделя много време и използва както козметика, така и бабини рецепти, просто ги смятам за необходими, казва тя.

Относно кожата всяка сутрин тя мие лицето си с мек сапун и изпива чаша вода с лимон. Изобщо гледам да пия повече вода, това е добре за кожата. Също никога не си лягам, без да си сваля грима, дори да е 4 часа сутринта, споделя актрисата.

Скарлет също разкрива, че не си слага кремове всеки ден и остава кожата „да диша“. Ако има свободен ден, дава почивка и на кожата си. Зимата и през лятото си прави два пъти седмично маски на кожата, а пролетта и есента – веднъж седмично. Напоследък предпочита също домашните маски пред козметиката.

Редовно използва крем срещу бръчки, туш и молив за веждите, руж и сенки – кремави и сухи.

Скарлет Йохансон не се подлага на аскетизъм и диети, позволява си хамбургери, чипсове, тестени изделия. Не се притеснява от излишни калории, защото прекарва много време на фитнес и остава с 10-на минути повече, ако трябва да свали няколко грама заради снимките на филм. От диетите харесва френската с йогурт, когато се яде по няколко пъти на ден, но по-малко.

Zdraven.bg поздравява всички фенове на Скарлет Йохансон с музикални клипове с нейно участи – към хитовете What Goes Around…Comes Around (2006) на Джъстин Тимбърлейк и When the Deal Goes Down (2006) на Боб Дилан:

Снимка: Грег Рази