Тони Стораро пребори коронавируса (ОБНОВЕНА със СНИМКИ)

Тони Стораро

Любимият на много почитатели на поп фолк музиката Тони Стораро се бори с диагноза Ковид-19.

Състоянието на 44-годишния Тунчер Фикрет Али, известен с творческия псевдоним Тони Стораро в музикалния бизнес, вече е стабилно. Той е настанен в МБАЛ – Шумен с коронавирусна инфекция, където се лекува вече втора седмица.

Тони Стораро отправи благодарности към всички лекари, медицински сестри и санитари, които са се грижили за него в болницата. На 4 септември 2020 г. стана ясно, че певецът е диагностициран с коронавирус. На 13 септември 2020 г. той сподели в официалните си профили в Instagram и Facebook със снимки от болницата, че вече се чувства доста по-добре и посъветва хората да не пренебрегват вируса.

„За мен, като много активен изпълнител, свикнал всяка вечер да съм по заведенията сред хората и често да пускам нови песни, периодът от март до сега се оказа много труден. Първо, защото изолацията ни остави в положение да стоим вкъщи, да не записваме песни, да не снимаме клипове… Веднага щом ни разрешиха да работим, записах „Ах, каква жена си“ и заснех видео към нея, започнах да ходя по участия… И тогава вирусът ме хвана и пак замразихме всичко. Още в първия ден, когато наистина смея да кажа, че се чувствам по-добре, реших да пусна подготвения проект – заради себе си и заради всички хора, които са зажадняли за моята музика“, написа Тони Стораро на феновете си.

„Обидно ми е, че с това мое действие дадох повод на някои хора да смятат, че някой ми е платил, за да се правя на болен. Със здравето шега не бива и аз, като дълбоко вярващ човек, никога не бих си позволил да постъпя така“, продължава той.

„На всички, които вярват в конспирации, искам да им пожелая да бъдат здрави и да не изпадат в моята ситуация“, съветва всички Тони Стораро.

Вижте тази публикация в Instagram.

За мен, като много активен изпълнител, свикнал всяка вечер да съм по заведенията сред хората и често да пускам нови песни, периодът от март до сега се оказа много труден. Първо, защото изолацията ни остави в положение да стоим вкъщи, да не записваме песни, да не снимаме клипове… Веднага щом ни разрешиха да работим, записах “Ах, каква жена си” и заснех видео към нея, започнах да ходя по участия… И тогава вирусът ме хвана и пак замразихме всичко. Още в първия ден, когато наистина смея да кажа, че се чувствам по-добре, реших да пусна подготвения проект – заради себе си и заради всички хора, които са зажадняли за моята музика. Обидно ми е, че с това мое действие дадох повод на някои хора да смятат, че някой ми е платил, за да се правя на болен. Със здравето шега не бива и аз, като дълбоко вярващ човек, никога не бих си позволил да постъпя така. На всички, които вярват в конспирации, искам да им пожелая да бъдат здрави и да не изпадат в моята ситуация.

Публикация, споделена от Toni Storaro (@toni_storaro) на

„Благодаря на всички лекари, медицински сестри, санитари, които се грижеха за мен през последните две седмици и най-вече на началник инфекциозно отделение в МБАЛ Шумен, д-р Костова, и на д-р Загоричев, който ме прие веднага след като ме диагностицираха с COVID-19! Благодаря на всички мои приятели, почитатели, роднини, колеги и журналисти, които се интересуваха за състоянието ми и отправяха своите молитви, за да премина по-леко през това изпитание. Вече се чувствам по-добре и от първо лице мога да ви посъветвам: ако усетите някакво неразположение или някой от симптомите на вируса, по-добре не чакайте като мен, а отидете веднага да си направите PCR тест“, пише изпълнителят.

Вижте тази публикация в Instagram.

Благодаря на всички лекари, медицински сестри, санитари, които се грижеха за мен през последните две седмици и най-вече на началник инфекциозно отделение в МБАЛ Шумен, д-р Костова, и на д-р Загоричев, който ме прие веднага след като ме диагностицираха с COVID-19! Благодаря на всички мои приятели, почитатели, роднини, колеги и журналисти, които се интересуваха за състоянието ми и отправяха своите молитви, за да премина по-леко през това изпитание. Вече се чувствам по-добре и от първо лице мога да ви посъветвам: ако усетите някакво неразположение или някой от симптомите на вируса, по-добре не чакайте като мен, а отидете веднага да си направите PCR тест.

Публикация, споделена от Toni Storaro (@toni_storaro) на

Тони Стораро, известен като Човека-Глас, е постъпил в шуменската болница на 31 август 2020 г. заради висока температура и силна кашлица и развитие на пневмония. Резултатът от последвалия тест за новия коронавирус се оказал положителен.

Тони Cтoрaрo развил двуcтрaннa пнeвмoния. От началото на миналата седмица Тони Стораро не се чувствал добре, по-късно oбaчe пoлучил зaдух и ce нaлoжилo бързo дa пocтъпи в бoлницa и дa бъдe пoд лeкaрcкo нaблюдeниe. Cтoрaрo имaл учacтия пo Чeрнoмoриeтo, прeди дa ce върнe в Шумeн. Брат му Али също е с коронавирус. Вcички ocтaнaли oт ceмeйcтвoтo, кoнтaктни c двaмaтa ca c oтрицaтeлни PSR-тecтoвe.

Страхът от коронавируса преследвал популярния изпълнител още от началото на пандемията. През юли т. г. „човекът-глас“ споделил: „Страхувам се, всеки един нормален човек се притеснява да не се разболее. Този вирус е нещо ново. Не се знае какво точно причинява и как протича.“

Според негови приятели и роднини, Стораро бил много стриктен по отношение на грижите за здравето си, както и това на своите близки и в условията на коронапандемия водил на изследвания и роднините си, да е сигурен, че и те са добре, а и него нищо не го застрашава в тяхната компания. Навън звездата винаги носел маска и ограничил близките контакти с публиката. Още в началото на пандемията Тони Стораро беше сред първите, които откликнаха с дарения за кампанията “Помогни сега” за подпомагане със средства и консумативи на медиците от първата линия.

Синът му Фики Стораро се чувства добре и не е дал положителна проба за коронавирус. Той също е ограничил обществените си изяви и контакти.

Тони Стораро е роден на 2 август 1976 г. в Шумен. Израства в семейство на музиканти и съвсем естествено от малък започва да проявява своите заложби в тази сфера. От дете свири на акордеон и пиано, а впоследствие се ориентира към пеенето. Започва да се изявява по заведения и различни тържества още на 14-годишна възраст. Дълго време пее в таверни, което разпалва огромната му любов към гръцката музика.

По-големият му син Фикрет Тунчер Фикрет, или по-известен като Фики, също се занимава с музика и е попфолк певец, но от музикална компания „Пайнер“. По-малкият му син Емрах Тунчер Стораро също е попфолк певец от 2018 година и той като брат си е в музикалната компания „Пайнер“.

До момента Тони Стораро има 12 студийни албума – от дебютния му „Минижуп“ (2000) до последния му „I Zoi Mou“ (2017) и е сред най-популярните български певци в Instagram.

Снимка на Тони Стораро, публикувана на 23 юни 2020 г.: Instagram.com/toni_storaro