Финалният сезон на Game Of Thrones ще е най-кървавият

Санса

Последният сезон на Game Of Thrones ще бъде още по-кървав и разстройващ, с повече смърт от всички досега.

Премиерата на финалния осми сезон на сериала на премиум канала HBO Game Of Thrones (Игра на тронове) е през 2019 година, но актрисата Софи Търнър заяви, че той ще е най-кървавият досега.

Това е Game Of Thrones, така че ще бъде още по-кървав, с повече смърт и душевни терзания, отколкото предишните години, обеща Софи Търнър, която изпълнява ролята на Санса Старк.

По-рано тя разкри, че целият актьорски състав е ръкопляскал и плакал, когато се е събрал на масата за общото изчитане на сценария.

През март 2018 г. от ръководството на HBO разкриха, че убиват всички на финала в Game Of Thrones.

Софи Търнър заяви, че в последния сезон на сериала, в който всичко е поставено на карта, героинята й Санса Старк най-накрая става воин. Винаги съм чувствала, че тя се учи и се приспособява, и в даден момент ще покаже, че е воин. Бях много удовлетворена, когато това се случи, и съм наистина щастлива как тази сюжетна линия за нея е приключила, заяви актрисата в интервю за уебсайта GoldDerby.

В седмия сезон (2017) на световния феномен Game Of Thrones героинята Санса се взе в ръце и накрая се изяви като лидер, управляващ Севера.

Имаме наистина силни жени в този сериал, всяка сама за себе си и по свой собствен начин, казва Търнър. Наред със Санса в Game Of Thrones има още няколко героини в центъра на историята, всички те все самостоятелни играчи сами за себе си, като майката на драконите Денерис Таргариен (Емилия Кларк), сестрата на Санса – Аря Старк (Майси Уилямс) и кралица Церсей Ланистър (Лена Хейди ). Всички те притежават различни силни страни и по различните начини, с които жените могат да бъдат силни и това е нещо, което наистина обичам за този сериал. Не всички са се издигнали до власт по един и същ начин, обяснява актрисата.

Всички лагери се обединяват, за да се борят с предстоящата съдба. Има много напрежение между тези малки групи, борейки се за това, за което според тях е правилно, разказва още тя за предстоящия финал на Game Of Thrones.

Актрисата Софи Търнър е родена на 21 февруари 1996 г. в Нортхамптън, Англия. Дебютната й роля е именно в сериала Game Of Thrones през 2011 г., с който става световно известна. Софи е естествена блондинка, но заради сериала боядисва косата си в кестеняв цвят. Софи Търнър има на 2 милиона почитатели на страницата си във Facebook и над 7 милиона последователи на профила си в Instagram.

Снимка на Санса, героинята на Софи Търнър в Game Of Thrones: HBO