Фъстъчета: детски комикс в 3D киносалоните

The Peanuts Movie

Фъстъчета: Филмът е идеално анимационно забавление за малките ви деца в 3D киното.

Фъстъчета е пълнометражна компютърна 3D анимация по едноименната серия детски комикси на Чарлс М. Шулц.

Peanuts Movie

Филмът разказва премеждията на малчугана-несретник, но с голямо сърце, Чарли Браун и неговото палаво куче Снупи. Чарли Браун, най-симпатичният аутсайдер на света, се впуска в епично и смело приключение, а неговият най-добър приятел, милият бигъл Снупи, покорява небето в преследване на най-големия си враг, Червения барон.

Peanuts Movie

Комиксите на Шулц са оценени като едни от най-великите на ХХ век, а героите му печелят феноменален успех сред читателите през повече от шест десетилетия. С голяма доза социална ангажираност, Чарлс М. Шулц създава герои и сюжетни линии, които са изпълнени с остроумие, сарказъм, хумор и душа.

Peanuts Movie

Всички се отнасят към Чарли Браун като със загубеняк, през цялото време, оплаква се Крейг Шулц, синът на Чарлс М. Шулц и един от авторите и продуцентите на Фъстъчета: Филмът. Но в действителност Чарли Браун е победител, защото той никога не се предава. Ние всички губим много повече, отколкото печелим, и кой по-добре от Чарли Браун може да ни покаже това?

Peanuts Movie

От първия комикс, стартирал на 2 октомври 1950 г., до последния на 13 февруари 2000 г. те имат аудитория от над 350 милиона читатели в 2600 вестници от 21 страни по целия свят. Сумарно това прави 17,897 разказа в рисунки, всеки един от които е скициран, нарисуван и написан от Шулц, като комиксите продължават да бъдат препечатвани и днес, достигайки нови и нови читатели всеки ден. Това невероятно наследство се предава нататък с появата на бандата Фъстъчета на киноекрана.

Peanuts Movie

Един от най-очарователните аспекти на кинопродукцията е, че героите са неостаряващи. Опитахме се да се придържаме към вечен стил и да избегнем препратките за конкретна дата и време на действието, обяснява художникът от аниматорския екип на филма Наш Дъниган.

Фъстъчета: Филмът, озвучен на български, е идеално кино забавление за вашите деца до 3 клас.

Премиерата на Фъстъчета: Филмът е на 6 ноември 2015 г., разпространяван от Александра Филмс: