Храни и характер

Храната разкрива характера на човека, с усмивка твърди Сайтът на Една Жена и описва хората в зависимост от предпочитаните от всеки храни.

Плодове:
Ако много обичаш плодове, ти си добър, внимателен и готов винаги да помогнеш. Ето защо имаш и много приятели. Обичаш по творчеството. Не гониш кариера и пари. Затова изглеждаш безгрижна душа.

Зеленчуци:
зеленчуци


Ако си фен на зеленчуците, то ти си енергичен и завладяващ. В работата винаги си на първата линия. Знанието и учението са ти слабост. Вкъщи си спокоен и уравновесен.

Месо:
месо
Ако не можеш без месо, то значи си импулсивна натура – ту нагоре, ту надолу. Постояноството не ти е силната страна. Борбен си, но понякога и агресивен. Научи се как да почиваш!

Морски храни:
морски храни
Ако умираш за риба и морски дарове, значи си спокоен и постоянен – така биха те описали близките ти. Уви, рядко казваш това, което мислиш. Така сам си вредиш. Не се натоварвай излишно! Научи се как да се освобождаваш от излишния товар.

Люто:
люти чушки
Ако твоята страст е лютото, то ти си гореща и авантюристична натура. Винаги си готов за нови подвизи, както в работата, така и в любовта. Егоизмът ти е в повече. Хич не обичаш критики и възражения. Активна и интересна работа ще ти даде възможност да се изявиш.

Мазно:
мазно
Ако си падаш по мазното а теб са характерни пъргавост и сръчност. Добър си във всичко, което подхванеш. Знаеш как да омайваш с приказки хората. Понякога нараняваш близките си с прекалената си Откритост.

Сладко:
сладко
Ако твоята любов е сладкото, ти си добра и сладка душа. Но малко ленивичка. Активната работа не е за теб.Но пък си много умен и си Добър Шеф. Обичаш да угаждаш на хората, които обичаш. Продължавай все така!..

Снимки: sxc.hu