Черната Луна Лилит в Козирог


Лилит Козирог

Астрологична прогноза за транзита на Лилит в знака Козирог, който продължава от 9 ноември 2017 г. до 7 август 2018 г. Ето какво ни очаква в отношенията с хората.

Черната Луна Лилит управлява тези отричани аспекти на нашата собствена сенчеста природа – части от нас, които смятаме за ужасяващи, за които сме малко наясно, но може би трудно потискаме, за да ги скрием от другите, страхувайки се, че ако станат открити, ще разкрият на другите колко ужасно сме като хора.

Лилит в Козирог жадува за абсолютното! В този кардинален земен знак Лилит има две сериозни амбиции: към материалното състояние или към постигането на духовен мир чрез търсене на истината във факта, че Вселената не познава добро или зло, а вместо това отразява във всичко божествения принцип. В този смисъл е трудно човек да постигне и двете цели едновременно.

Лилит в Козирог изразява тиран, деспот, садист, студенокръвен циник. Силата й се предава чрез този знак на авторитет и структуриране. Лилит в Козирог представлява фокусираната опасна жена, решена да се изкачи на планината.

През този 9-месечен транзит, в който Лилит преминава през Козирог, Черната Луна ще стане по-сурова, по-сериозна и по-строга, често не може да облекчи тежестта или грубостта на това как тя налага своите правила и насоки. Очакванията, наказанието и вината влизат в душевен сблъсък, а връзките могат да станат изпълнени с чувство за бреме и мрачна предразположеност.

Какво да правим през този период?
Приложете зрялост и дисциплината на Лилит, която не се разсейва от мисли за отмъщение срещу онези, които са я наранили. Тя не губи енергията си. Тя има за цел да напредва (каквото и да означава това в контекста на вашия живот). Това е нейната отмъщение – постижения въпреки всичко. Може да се наложи да играе по чужди правила, но тя прави тези правила да работят за нея. Тя знае, че изкачването ще бъде трудно, но никога не е било лесно, така че това е работа както обикновено, но с допълнителна целеустременост.

Негативният потенциал на преминаването на Лилит през Козирог включва връщане към репресии. Ето защо е толкова важно да се поддържа фокусът за действия напред по време на този транзит. Козирог е кардинален знак и е време е да си поставите цели и да ги осъществите.

В периода, когато Лилит преминава през Козирог, нека всеки запази своето достойнство, носи своя кръст и да се стреми към целта като избира внимателно средствата за постигането й.

Показването на състрадание и съпричастност към чувствата на другите около нас е важно през този период. Изразяването на много гъвкавост и снизходителност също е необходимо. Трябва да сме наясно, да не притискаме другите да бъдат или да правят неща, които ние сами не бихме могли да постигнем, ако сме на тяхно място.

Снимка: Винсент Там

loading...