Шоуто на сезона започна – „Ела, изпей! 2“ е вече в кината

SING 2

„Ела, изпей! 2“ е най-пъстрият, най-забавният и най-трогателният спектакъл на сезона!

От 10 декември 2021 г. „Ела, изпей! 2“ – най-пъстрият, най-забавният и най-трогателният спектакъл на сезона широко отваря врати и ни кани да превземем сцената, на която се сбъдват и най-смелите ни мечти.

Продължението на попкултурния феномен на „Ела, изпей!“ (2016) – един от най-големите хитове на анимационното студио Illumination, стоящо зад феномените „Аз, проклетникът“, „Миньоните“, „Сами вкъщи“, отново ни среща с любимите герои от трупата от колоритни музикални изпълнители на предприемчивата, оптимистично настроена коала Бъстър Муун и ни вдъхновява да мечтаем смело с ново незабравимо приключение, изпълнено с много музика, танци и страхотно настроение, за да се насладим на най-ослепителната им феерия до момента.

Благодарение на таланта и задружните усилия на всички, музикалният театър на Бъстър Муун се е превърнал в хит в малкия им град, но Бъстър има по-големи амбиции: да представи изцяло ново шоу в Редшор Сити – блестящата световна столица на забавлението. Без конкретна идея и без предварителна уговорка, Бъстър и трупата му, включваща изтормозената многодетна майка Розита, талантливата рокаджийка Аш, чувствителния и неуверен Джони, притежаващата божествен глас, но много срамежлива, Мина и разбира се, фамозният провокатор Гюнтер, се промъкват с хитрост в офисите на световно известната компания Кристъл Ентъртейнмънт, за да се явят на прослушване.
Ела, изпей! 2


Това обаче не е достатъчно. Трябва им велика идея – „черешката“ на шоуто, но, когато имаш голяма мечта и си готов на всичко, за да я осъществиш, няма какво да те спре!

В отчаян опит да привлече вниманието на безскрупулния магнат Джими Кристъл, Гюнтер спонтанно предлага шантава идея, която Бъстър бързо прегръща, обещавайки, че в новото им шоу ще участва легендарната рокзвезда Клей Калоуей. Проблемът е, че Бъстър никога не е срещал Клей, който след загубата на съпругата си се е изолирал от света и никой не го е виждал вече петнадесет години. Докато Бъстър мечтае за впечатляващо „извънземно“ представление, натискът и зловещите заплахи от страна на г-н Кристъл се засилват и Бъстър и Аш се впускат в привидно обречена мисия да открият Клей и да го убедят да се завърне на сцената. Това, което започва като мечтата за голям успех, се превръща в емоционално напомняне за силата на музиката, способна да излекува дори и най-сломеното сърце.
Ела, изпей! 2

Знаете, че зад всяко незабравимо представление стои пълна отдаденост, ужасно много работа и дисциплина и новата бомбастична „извънземна“ феерия на Бъстър и екипа му не е изключение. Всичко трябва да е точно и по-конец, а за стройното протичане на репетициите отговаря любимата на милиони фенове мис Кроли. Специален ексклузивен клип повдига завесите към усилените тренировки и разкрива желязната методика на мис Кроли, която не изпуска нищо от „зоркото си око“.

Вижте откъса, в който мис Кроли поема контрол:

„Ела, изпей! 2“ ще припомни на зрителите в кината, че имаш ли мечта и вярваш ли в нея, няма какво да те спре. А обградиш ли се със съмишленици, които също вярват в нея, още по-добре!

Заемете местата си на първия ред за шоуто на сезона – „Ела, изпей! 2“ е вече в кината на 2D и 3D, разпространяван от Форум Филм България: