Щур купон по сестрински

Сестри на макс

Ако искате да се повеселите в киното, посетете купона на сестрите, които се развихрят на макс.

В комедията Сестри на макс две сестри вдигат щур купон, който надхвърля всичките им очаквания.

Сестри на макс

В главните роли на кино продукцията участват актрисите Тина Фей и Ейми Полър, повече познати от комедийни сериали и телевизионни шоута.

Новата комедия, режисирана от създателя на Перфектният ритъм Джейсън Мур, разказва за две отчуждени сестри, които са привикани в родната им къща да разчистят стаята си от детинство преди родителите им да продадат къщата, в която са израстнали. За да си припомнят славните дни, те правят едно прощално гимназиално парти за старите си съучениците, които вече са почти коренно променени, което се превръща в пречистваща стихия, от която група възрастни се нуждаят, дори повече, отколкото подозират.

Екранното забавление напомня на изключително на Последният ергенски запой, но пиперливо по женски и с по-интелигентен хумор, а е сюжетът следва правилна темпорална линия. Купонът се извисява до небивали размери, а смехът напушва от всяка купонжийска сцена. Все пак посланието на филма е за доброто в нас, което не бива да оставяме някъде в училищната ни възраст и как откровеният разговор, колкото и притеснителен да ни е, прави чудеса.

Сестри на макс
Сестри на макс

Сестри на макс стартира в българските киносалони на Коледа, 25 декемри 2015 г., разпространяван от Форум Филм: