Адел с таен акаунт в Twitter

Адел

Въпреки забраната световноизвестната Адел си ползвала социалната мрежа Twitter.

Британската певица Адел си е направила таен акаунт в Twitter, след като мениджърите й забраниха твърде често да пише в официалния си акаунт.

Това сподели певицата пред свои фенове в Австралия, съобщава изданието New York Daily News.

Не ми позволяват да използвам собствения си Twitter, защото съм доста приказлива и често казвам погрешни неща. Ето защо ми отнеха тази привилегия, оплака се Адел.

Певицата отбеляза, че нейните медийни агенти не знаят за тайния й акаунт. Е, сега, както изглежда, са научили, след като го казах, добави тя, цитирана от агенция БГНЕС.

През ноември 2015 г. мениджърите на Адел й забраниха да използва профила си в Twitter, след няколко поста, писани от нея в нетрезво състояние. Тогава Адел увери, че няма да закрива акаунта си, но вече няма да пише лично и всички публикации ще минават през двама редактори.

Адел е една от най-успешните съвременни певци и най-успешната британска певица. На церемонията по раздаването на музикалните награди Грами 2017 Адел беше отличена за Най-добър сингъл, Най-добро солово поп изпълнение и Запис на годината, все за световния хит Hello, както и наградата в категория Най-добър албум и Най-добър вокален поп албум – за третия й албум, озаглавен 25, както и британската музикална награда Брит 2017 за Най-голям световен успех.

Можете да видите и колекция с всичките №1 хитове на Адел в световните музикални класации:

Снимка: adele.com