Алкохол с по-малко захар не става по-здравословен
Пониженото съдържание на захар в някои алкохолни напитки не ги прави по-здравословни.
Пониженото съдържание на захар в някои алкохолни напитки не ги прави по-здравословни.
Незаразните болести предизвикват 74% от смъртните случаи в света съобщи Световната здравна организация.
Проучване разкрива, че алкохолът е по-опасен за хората под 40-годишна възраст отколкото за по-възрастните.
Редовната консумация на храни и напитки, които увеличават дехидратацията на организма, може да доведе до увеличаване на вискозитета на кръвта и по този начин да увеличи риска от образуване на кръвни съсиреци.
Науката развенчава някои популярни митове за алкохола. Кои?
Червеното вино, бялото вино и шампанското предпазват от заболяването ковид, причинено от новия коронавирус.
Мащабно проучване установи, че умерената консумация на бира е полезна за здравето. За какво помага пивото?
Ето резултатите от мащабно двугодишно проучване във Facebook за любимия алкохол на българите, проведено от сайта за красота, здраве и настроение Zdraven.bg.
Как да се обличаме в студа? Ето няколко полезни съвета.
Кое е по-лошо – червено вино с водка или текила с бира? Ето най-опасните комбинации алкохол.
Какво да направим за по-добър имунитет срещу вирусни заболявания като грип и коронавирус, особено в есенно-зимния сезон? Да се подкрепим с червено вино или пък бира или просто да спортуваме? Къде е истината? Коментари от фитнес модела Стилиян Сариев.
Умерената консумация на бира помага на спортуващите. Как и защо?
Copyright © 2024 | WordPress Theme by MH Themes