Бритни Спиърс признава, обича секса

Бритни Спиърс признава в откровен разговор, че обича секса.

Американската певица Бритни Спиърс обича секса и понякога се чувства като жена на 50-годишна възраст. Тя направи тези интимни разкрития за себе си в документалния филм I Am Britney Jean.

Обичам секса. Смятам, че той е нещо прекрасно. Но след като пораснах, започнах да се отнасям към него малко по-различно. Понякога чувствам, че все едно съм на 20, а понякога – сякаш съм на 50, сподели Спиърс, цитирана от агенция БГНЕС.

За своя настоящ партньор, Дейвид Лукадо, тя споделя: Той е весел и страстен. Той разбира какво върша. Всичко помежду ни е ОК!

Едновременно с това, Бритни твърди, че е много стеснителна и не е създадена за суровия свят на шоубизнеса. Винаги съм била малко стеснителна, още като дете…В действителност съм тиха и няма как да избягам от това. Камерите, преследванията на папараците, всичко това е част от шоубизнеса…но аз не съм създадена за него, отбелязва певицата.

Бритни Спиърс потвърди, че обмисля да сложи край на кариерата си. Тя сподели, че когато роди за трети път, най-вероятно ще се премести в Луизиана, където няма суетата на Лос Анджелис.

Можете да се насладите на всички клипове на №1 хитовете на Бритни Спиърс.

Снимка: britneyspears.com

Zdraven.bg поздравява всички фенове с песента на Бритни Спиърс Parfume: