Рецептата за красота на Шарън Стоун

Шарън Стоун

Шарън Стоун разкри рецептата си за перфектна фигура.

Актрисата Шарън Стоун сподели тайната, на която дължи перфектно изваяното си тяло дори и на 60 години.

В интервю за вестник Ню Йорк Таймс красавицата разкри, че красивите й форми се дължат предимно на редовното й движение и особено – тренировките й по пилатес.

Тренирам често пилатес, имам си и машина у дома. Понякога ходя и до фитнеса, където си правя кръгова тренировка в зависимост от настроението ми. А понякога просто си пускам музика и танцувам, докато не припадна. Определено обаче не съм човек, който ще тича на пътеката, зяпайки към някоя стена, каза звездата от Първичен инстинкт.

Тонизираното тяло на Стоун е резултат и от режима й на хранене. Пред изданието тя споделя, че не се ограничава с нищо, но все пак избягва консумацията на преработени храни, кофеин и алкохол, както и глутен, тъй като страда от целиакия.

Не ям никаква преработена храна и не пия кофеинови напитки. Рядко пия и алкохол или газирано. Но пък затова ям месо и черен шоколад. Когато ми харесва, добавям захар в чая си. Ям като обикновен човек – когато съм гладна, заяви тя, цитирана от агенция БГНЕС.

Все пак актрисата настоява, че това, което я прави толкова зашеметяваща на екран, не е изящната й фигура, а “красотата вътре в нея”.

За мен истината е в истинската вътрешна красота. Необходимо е да следваш определена философия или начин на живот, или вяра, които да ти помагат да намираш баланса в себе си. За мен това е будизма – това е нещо, което те връща отново в центъра. Това е и ключът към вечната младост и красота – вътрешното усещане за форма и елегантност, допълни тя.

Обичам да ходя на масаж, ако намеря време за това, но имам три деца, споделя още Стоун.

Шарън Стоун е родена на 10 март 1958 г. в Мийдвил, Пенсилвания, САЩ. Носителка е на наград Златен глобус и с номинация за Оскар за Казино. Други по-известните нейни филми с главна роля са Специалистът, Бърз или мъртъв, Сливър. Има два брака зад гърба си и се грижи за три осиновени момчета.

Снимка: facebook.com/sharonstoneofficial