Световен ден на информираността за антибиотици

Световен ден на информираността за антибиотици се отбелязва на 18 ноември. Самопредписването на антибиотици увеличава вирусните епидемии в Европа. Антибиотиците убиват бактерии, не вируси. Вирусите, [още]