Дуейн Джонсън-Скалата бори стреса с тренировки

Дуейн Джонсън

Актьорът Дуейн Джонсън сподели начина, по който се справя с неприятностите.

Американският актьор, известен като Скалата, призна, че се справя с проблемите и нервното напрежение с помощта на интензивна физическа активност.

50-годишният актьор разкри, че когато „изпадне в неочаквана беда“, винаги отива във фитнеса. Силовите тренировки му позволяват не само да поддържа впечатляваща физическа форма, но и му помагат да се отърве от негативните мисли и стреса, пише агенция БГНЕС.

След дълъг и тежък работен ден Джонсън може да отиде във фитнеса дори в 2 ч. след полунощ. Той казва, че това е необичайно време за него за упражнения и тялото му е напълно против да тренира посред нощ, но понякога това е „адски необходимо“ за психиката.

„Тогава тренировките ти позволяват да се подмладиш, да прочистиш главата си и да се заредиш с нова енергия. Трябва да се вслушваме във вътрешния си глас, който казва ДА, дори когато тялото крещи НЕ“, пише той в коментар към видеото си, публикувано в неговия Instagram.

„2:30 ч. в събота, нощна вечерна тренировка. Не е обичайното ми време за тренировка, но беше просто един от онези дълги, дълги дни, в които всякакви неочаквани неща се изсипват върху теб. Тялото не искаше да тренира посред нощ – но онзи мъничък глас в корема ми каза, че може и да не искаш, но след ден като днешния, със сигурност имаш нужда.

Честно казано, направих една от най-добрите тренировки. Напълно подмладен и способен да изчистя главата и енергията си.

Моите надбъбречни жлези вече бяха на 10-ка, така че в известен смисъл всичко това беше много успокояващо за мен 😂🧘🏾‍♂️

Трябва да слушаме този глас в червата си, който казва „да“, когато останалата част от тялото ни казва „не“.

Имайте продуктивна седмица!

• страхотна изгаряща суперсерия е това, която трябва да опитате;

20 повторения плътен хват и

20 повторения странично седнали“, пише той.

Снимка: Facebook.com/DwayneJohnson