Страстите избухват с „Красиво бедствие“ в кината

Красиво бедствие

„Красиво бедствие“ е за всички любители на страстната романтика.

От 14 април, 2023 г., само в кината страстите избухват с горещата екранизация на световния бестселър на Джейми Макгуайър „Красиво бедствие“.

Филмът е дело на продуцентите на „След“ и режисьора на „Секс игри“ и „След сблъсъка“ Роджър Къмбъл и представлява вълнуваща, сексуално заредена романтична история за привличането между противоположностите, която разглежда по атрактивен и достъпен начин темите за любовта, ревността и принадлежността.

Главните роли в „Красиво бедствие“ се изпълняват от тийн секссимволите Вирджиния Гарднър и Дилън Спраус, които отправят специално обръщение към българските зрители:

В „Красиво бедствие“ лошото момче Травис Мадокс (Дилън Спраус) е точно това, което първокурсничката Аби Абърнати (Вирджиния Гарднър) иска… да избегне. Нощем той участва в нелегални боеве, за да печели пари, а през деня е колежанският разбивач на сърца. Но Аби не желае да има нищо общо с Травис и привидно е напълно неподвластна на чара му.
Красиво бедствие


Тази липса на интерес от страна на Аби привлича Травис, който решава да я спечели като ѝ предложи облог: Ако той загуби следващия си боксов мач, няма да прави секс в продължение на месец, но ако спечели, Аби трябва да се премести да живее с него в апартамента му за същия период от време. Травис обаче няма никаква представа, че мрачното минало на Аби е напът да изплува на повърхността и може би той най-накрая ще срещне достоен съперник.

Режисьор и сценарист на „Красиво бедствие“ е Роджър Къмбъл („Секс игри“, „Просто приятели“, „След сблъсъка“), по едноименния роман на Джейми Макгуайър. Продуценти са Марк Клейман, Джонатан Дектър и Брайън Пит. В ролите са Вирджиния Гарднър, Дилън Спраус, Остин Норт, Либе Барер, Нийл Бишъп, Мики Дратфорд, Брайън Остин Грийн, Роб Естис и др.

Ако сте почитатели на екранните адаптации на еротичните бестселър трилогиите „50 нюанса сиво“ и „365 дни“, то „Красиво бедствие“ е вашият филм в киносалона: