С много полезна информация..

Кога виното е опасно?
Експерти съветват кой не трябва да употребява вино.
С много полезна информация..
Експерти съветват кой не трябва да употребява вино.
Хората, които консумират поне две порции авокадо седмично (всяка порция е половин авокадо), са с по-нисък риск от сърдечно-съдови заболявания.
Какаото е идеалната суперхрана за борба със стреса и високия холестерол.
Един банан на ден прави чудеса за зрението, кожата и стомаха. Защо?
Листата на свещения босилек имат специфичен остър вкус и често се използват в азиатската кухня. Учените доказаха, че подмладява. Представяме и вкусни рецепти за пастет и песто от босилек.
Българският бирен пазар е на 11 място в Европейския съюз, а по консумация на пиво на глава от населението сме на 8 място. Бирата продължава да е най-често консумираната напитка след минералната вода сред българите.
10 сини сливи на ден помагат за здрави кости, особено при възрастните жени.
Изпиването на три чаши кафе на ден може да удължи живота, твърдят учените. Защо?
Създадоха първата винена карта на София – пътеводител към местата за качествено българско вино.
Науката развенчава някои популярни митове за алкохола. Кои?
Огромен плюс на джинджифила е неговата универсалност: пресен, сушен, на прах и сок – всяка форма на корена ще ви се отрази добре.
Преработените меса като колбасите значително увеличава риска от деменция.
Copyright © 2022 | WordPress Theme by MH Themes