Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2017 година

зодия Водолей

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под неподвижния въздушен знак Водолей през 2017 година.

През 2017 г. в живота на представителите на зодия Водолей ще настъпи по-голям обрат в сравнение с предишни години. Макар на моменти да скучаете, знайте, че можете да направите вълнуващи неща и без да източвате банковата си сметка.

В здравен аспект, ако по принцип зодия Водолей е изпълнена с енергия, през 2017-та няма да е точно на обичайното високо ниво. За да поддържата физическата си енергия на висота и тялото във форма, правете редовни умерени упражнения. Ако се пресилвате е излишно, това може само да ви донесе излишни контузии или наранявания. 2017-та е година за отдих и почивка, а не напрегнат чак спорт. Подходящите видове спорт за зодия Водолей прочетете ТУК.

През 2017-те се придържайте към здравословно хранене и наблягайте специално на вегетарианската кухня, за да се чувствате добре целогодишно. Ако се храните с вредни за вас храни има голяма вероятност да качите излишни килограми, което ще се отрази зле за вас и за в бъдеще. Правилната диета за зодия Водолей прочетете ТУК.

Поддържайте здравословното високо ниво на енергия чрез правилно хранене и спорт и ще използвате успешно предимствата от това.

През 2017 г. представителите на зодия Водолей трябва да отделят усърдни грижи за своето здраве. Като цяло огнената година, подвластна на планетата Марс, няма да създава големи пречки на въздушната зодия Водолей, но ако не се полагат усилия, малко вероятно е събитията да се развиват във ваша полза.

През 2017 г. зодия Водолей трябва да се въздържа да взима прибързани решения, а да премисля нещата поне два пъти.

За професионалните спортисти от зодия Водолей не се очаква през 2017 г. да направят особени пробиви и значителни резултати. Това обаче не бива да ги разколебава да поддържат своята рутина. Преживяванията през 2017 г. ще донеса нов опит, който ще помогне да действате по-разумно, по-замислено и по-продуктивно в бъдеще.

През 2017 г. представителите на зодия Водолей е малко вероятно да бъдат засегнати от болести, освен евентуално сезонен грип или настинка. При калените това ще отмине по-бързо и без трайни последствия.

Като цяло през 2017-та звездите не сочат заплахи от животозастрашаващи инциденти за зодия Водолей. Всичко ще следва своя собствен ритъм и нещата няма да са нещо по-различно от обичайното, когато става въпрос за здравето.

Ако през 2017 г. планирате далечно пътуване, обмислете всеки детайл. 2017-те обещава да носи изненади на зодия Водолей, затова пред колкото по-малко стрес се изправите, толкова по-силна ще е имунната ви система. Най-голяма заплаха за здравето на представителите на зодия Водолей е станете жертва на някое нехарактерно за вас заболяване по време на командировка. Това обаче е изключено по време на ваканция или почивка в чужбина. Дори да заболеете при командировка, ще успеете отново да си стъпите на крака. Бъдете внимателни към личната си хигиена, за да не получите неприятен пърхот или гъбички на краката, които са все лечими, но досадни заболявания.

Вкъщи зодия Водолей ще се чувства изключително добре през 2017 г. и в дома ви няма риск от сериозни заболявания или наранявания. Там е мястото, където ще се чувствате незастрашени, по-спокойни и където ще отпочивате добре, без страх от всякакви външни заплахи. И ако вие сте изправени пред избор на мястото, където да провеждате лечение – в болница или в дома си, изберете вкъщи, дори ако това ще ви струва нещо допълнително. Вие ще се възстановите по-бързо, особено ако семейството ви е близо до вас.

Като цяло 2017 година ще бъде изключително добра за представителите на зодия Водолей, без да носи някакви значителни рискови и заплахи.

За доброто настроение на всички представяме видео колекция с изпълнения на българи, представители на зодия Водолей:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2017 година

Снимка: Photo4jenifer