Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2017 година

зодия Козирог

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под кардиналния земен знак Козирог през 2017 година.

През 2017 г. представителите на зодия Козирог ще имат време да постигнат всичко, което са запланували. Като цяло ще имате чувството, че годината протича бавно, но пък ще ви бъде по-лесно да се справите със всичко, което се случва около вас.

Енергийните нива на представителите на зодия Козирог през 2017 г. ще варират на приливи и отливи. И макар да не се очакват големи възходи или спадове, дори малките отклонение ще се отразяват значимо на здравето ви. В някои моменти ще се чувствате изпълнени с енергия, в други – напълно изтощени.

За да успеете да поддържате положителен енергиен баланс, отдавайте се на спортни упражнения през цялата година. Тези, които не предприемат тренировки и не внимават с хранителния си режим, има голяма вероятност да натрупат излишни килограми отгоре. Подходящите видове спорт за зодия Козирог прочетете ТУК, а идеалната диета за зодия Козирот прочетете ТУК.

Понякога ще се чувствате неспокойни, затова винаги отделяйте през 2017 г. достатъчно време за здрав сън. Така ще успеете да поддържате максимално добре организма си.

2017-та е под властта на планетата Марс и елемента Огън, а като представител на елемента Земя, зодия Козирог трябва да очаква нещо по-малко от топло посрещане. Това означава, че представителите на Козирог трябва да бъдат с допълнително повишено внимание, въпреки че не е необходимо чак да си стоят винаги вкъщи и да не отидат никъде през цялата година. А такова поведение само ще доведе до повече проблеми.

Първо, трябва да се разбере, че укрепването на имунната система става ваш основен приоритет през 2017 г Решенията са две – спорт и здравословно хранене. Калявайте организма си постепенно. Ако вече спортувате, леко вдигайте нивото. Ако вече се храните здравословно, все пак съблюдавайте всички дневни норми на полезните витамини, микроелементи и антиоксиданти. С редовен спорт и правилно хранене ще намалите до мунимум здравните рискове.

2017 година често ще изправя представителите на зодия Козирог в ситуации, в които нервната им система ще бъде под сериозен натиск. Не взимайте всичко присърце. Това е лесно да се каже, но трудно да се направи. Но се старайте поне. Централната ви нервна система ще е подложена на огромен риск през годината, което може да доведе до допълнително отслабване на имунната система, а оттам и до евентуални катастрофални последици.

Все пак всички сме хора и е невъзможно да бъдат избегнати напълно притеснителните ситуации. Опитвайте се да запазите спокойствие при далечни пътувания, особено ако преминавате през няколко часови зони.

В никакъв случай представителите на зодия Козирог не бива да злоупотребяват с алкохола през 2017 г. и нека избягват всякакви вредни навици, защото те може да бъдат изключително разрушителни. Ситуацията ще зависи най-вече от вашето ниво на адаптивност. Ако не сте против възникнали радикални промени на плановете ви в последния момент, не трябва да има проблем за вас. За по-консеративните представители на зодия Козирог, които са лишени от авантюризъм, ще трябва да преодоляват трудни ситуации, които могат да се развият в сериозен бъдещ проблем.

Като цяло основните съвети за зодия Козирог през 2017 г. са: не се претоварвайте, не пропускайте почивката, бъдете по-гъвкави при взимането на решения. Това ще ви спести излишен преразход на енергия, която ще ви бъде необходима за здравето през годината. Спортувайте и се хранете здравословно.

Поздравяваме всички Козироци със специална колекция от изпълнения на българи, представители на зодия Козирог:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2017 година

Снимка: Алисия Кос