Здравен хороскоп за зодия Овен през 2017 година

жена в червено

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под кардиналния огнен знак Овен през 2017 година.

2017 година ще е вълнуваща и ентусиазираща за представителите на зодия Овен. Предстоят ви нови хоризонти и ще изразходвате повече енергия от обикновено. Ще успеете да контролирате емоциите си повече от друг път, но не забравяйте да използвате логиката си, когато взимате важни решения. Ако възприемете нещата по правилен начин, ще постигнете предприетите приключения без натъртвания или драскотина.

Ако през 2017 година Овните не си взимат поне по ден почивка от време на време, ще се чувстват много уморени. Ако сте по-малко уморени през деня, ще можете да спите по-спокойно и здравословно. Умът ви ще се преуморява по-често заради всичките дейности, които подхващате, докато тялото ще се преуморява от прекалено физическа работа.

Когато спортувате винаги се разтягайте преди и след тренировка, за да избегнете претоварване на мускулите и други наранявания.

През 2017 г. Овните обаче трябва да внимават за инциденти и риск от трудова злополука. Особено ако са разсеяни. Вярно, че човек дори да се пази, пак може да претърпи инцидент изневиделица, но прекалената предпазливост от всеки възможен аспект няма да е излишна.

Проблемът ще бъде, че Сатурн, който е отговорен за падането на зодия Овен, ще заеме през 2017-та най-неблагоприятно положение, но в същото време покровителят на този цикъл ще остане благоприятна и подкрепяща позиция към представителите тази зодия. Това означава, че не трябва да се очакват значителни проблеми.

Вероятността за критична ситуация е минимална, което означава, че няма астрологически тенденции, показващи, че можете да постъпите в болницата в сериозно тежко състояние, отбелязва gotohoroscope.com.

На ниво сезонни заболявания ситуацията при Овните ще бъде обичайната. Овните са със силна имунна система и обикновено да хванат най-много настинка. Все пак уважавайте тялото си и се пазете.

Ако планирате да посетите екзотична държава през лятото или есента, непременно направете всички необходими ваксинации за възможните там заболявания. Ако хванете заболяване през 2017-та, то най-вероятно ще е именно някакъв екзотичен вирус, нетипичен за вашите географски ширини. Затова ви препоръчваме, освен ако не е необходимо да пътувате в командировка, да прекарате отпуската в границите на вашата държава или най-далеч в съседна. Това все пак не е задължителна забрана, а силна препоръка към Овните. Вие няма задължително да станете жертва на коварно заболяване, но има голям шанс да прихванете някоя мръсна болест, та правете си сметка.

Препоръчваме също на представителите на зодия Овен да избягват през 2017 г. да управляват превозно средство, а да пътуват с обществен транспорт или нает такъв. Ако все пак решите да шофирате, бъдете изключително предпазливи.

Съветът за избягване на шофиране важи особено в градска среда, където рисковете са по-големи. Затова бъдете бдителни във всяка ситуация на платното. Не си и помисляте да карате пийнали. Алкохолът замъгля съзнанието на Овните повече от това на останалите зодии. Ако пък ви се налага дълъг пък с кола, задължително сменяйте шофьорското място с друг.

Като цяло, въпреки посочените по-горе съвети, както споменахме, няма голям здравен риск за Овните през 2017 година. Това означава, че като цяло представителите на зодия Овен ще бъдат щастливи и ще прекарат годината относително спокойно, ако не си позволяват обаче да не спазват дори минималните и разумни изисквания за сигурност.

За доброто настроение на всички представяме видео колекция с изпълнения на българи, представители на зодия Овен:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2017 година

Снимка: Калвин Смит