Здравен хороскоп за зодия Дева през 2017 година

зодия Дева

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под подвижния земен знак Дева през 2017 година.

За представителите на зодия Дева 2017 година ще се минава бавно, но пък те ще бележат напредък своевременно. Може да нямате усещането, че правите нещо важно или значимо за вас, но това ще се отрази положително в дългосрочен план.

2017-та обаче може да се окаже изключително стресираща за зодия Дева. Затова се препоръчва да правят често почивки. Така наистина ще получат отново енергия след изнурителен работен ден или дълга нощ с децата или купон с приятели.

В периодите, през които Меркурий е ретрограден през 2017 г., а тази планета е управител на зодия Дева, може да се очаква да създаде малко хаос в личния живот.

Ще имате възможност да реагирате бързо, когато това се налага, както и да отделяте достатъчно време да премисляте, ако има нужда.

Спазвайте здравословен хранителен режим, за да запазите на високо ниво своята енергия. Полезната диета за зодия Дева прочетете ТУК.

Бъдете добри и мили с хората около вас и споделяйте с тях доброто си настроение, когато сте в такова.

Подходящо за вас през годината е посещение на курс по йога, което ще ви е от полза и в бъдеще.

Зодия Дева е с елемент Земя, а Огънят е властен през 2017 г., което означава за представителите на зодията дискомфорт, в частност и в здравен аспект. С повишено внимание може да се избегнат някои потенциални рискове.

Като цяло през 2017 г. повечето Деви ще бъдат принудени да се съсредоточат основно върху други аспекти в живота си, но все пак да не подценяват здравето си. Поне направете профилактични прегледи и изследвания, за да се наблюдава здравословното ви състояние.

През 2017 г. най-опасното място за представителите на зодия Дева е техният дом. Бъдете особено внимателни при ремонт на нещо вкъщи и по-добре стойте по-далеч от мястото при такъв. Също така избягвайте да стоите сами вкъщи, за да има кой наблизо и бързо да ви помогне при нужда.

През 2017 г. не намалявайте естественото ви ниво на активност и правете всичко, което сте свикнали и трябва да правите, не е нужно да се ограничавате, защото това няма да намали рисковете, а само може да ви нарани вътрешно.

Непременно отделете време за тазгодишната ви ваканция – главата ви има нужда от това. Вероятността да прихванете някаква екзотична болест в чужбина през 2017 г. е минимална за Девите, дори да сте с със слаба имунна система, което е характерно за зодията.

Лесно можете да пропуснете полета си заради собствената си разсеяност или да стоите изправени час на автобусната спирка. Необходимо е да сте по-съсредоточени в мислите си при планиране. Когато обърнете внимание и на детайлите, всичко си идва на мястото.

През 2017 г. като цяло не се очаква нищо фатално в здравен аспект за представителите на зодия Дева. Възможни са инциденти, но основно поради разсеяност. За предпочитане е да не пътувате сами – вземете вашия партньор или приятел на почивката или дори ако имате възможност бъдете с колега при командировка. Те могат да се окажат пръв другар при помощ.

За доброто настроение на всички представяме видео колекция с изпълнения на българи, представители на зодия Дева:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2017 година

Снимка: Мила Гуторова