Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2017 година
зодия Стрелец

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под подвижния огнен знак Стрелец през 2017 година.

За представители на зодия Стрелец 2017 г. ще протече изключително бързо и интензивно, затова не забравяйте винаги да бъдете в час. Ако редовно се стресирате, само ще бъдете наранени. Необходима ви е почивка на психиката и затова направете такава.

2017-та ще бъде изключително напрегната за зодия Стрелец. Умът ви ще бъде на върха, но тялото ви няма да следва тази тенденция. Затова задължително тренирайте през годината, но без да се напрягате прекалено, за да не претърпите наранявания.

Също така през цялата 2017 г. съблюдавайте здравословен хранителен режим, за да се чувства добре тялото ви. Подходящата диета за зодия Стрелец прочетет ТУК.

Отдавайте обаче и почивка на вашия мозък, за да можете да го ползвате разумно, когато е необходимо, а нен го претоварвайте с излишни обременявания.

По принцип характерна за представителите на зодия Стрелец е силната имунна система, която лесно се справя със здравните проблеми. А през огнената 2017-та здравните тендеции за огнения знак Стрелец са само положителни. Естествено обаче никакви звазди няма да могат да защитат някого при неразумни действия и глупаво поведение.

2017 г. обещава да бъде изключително успешна за зодия Стрелец. Вие ще завладявате нови висоти, ще поддържате добро здраве и дори ще го подобрите. Тялото ви ще бъде силно и здраво.

Внимавайте обаче да не се контузите по време на тренировки, особено ако прекалявате с интезивността или надценявате възможностите си. Ако получите контуция като навяхване, знайте, че ще отмене дълго врем еза възстановяването. Подходящите видове спорт за зодия Стрелец прочетете ТУК.

Тези представители на зодия Стрелец, които ги мързи да спортуват и не тренират, са пък застрашени от друг аспект. Тях по-лесно ще ги лови настинка и инфекции на горните дихателни пътища.

Планирайте правилно свободното си време. Не се отдавайте на лоши навици, той като те ще отслабят тялото ви и могат да бъдат доста опустошителни за здравето ви, за което по-късно само ще съжалявайте. Затова премисляте вашите решения. Дори най-мощната имунна система може да бъде разрушена, ако вършите с тялото си вредни за себе си неща.

Предстанителите на зодия Стрелец трябва да бъдат изключително внимателни при случаен секс по време на пътуванията през 2017 г. Това може да ви причини сериозни проблеми, за които е отговорна планетата Венера. Не забравяйте, че дори най-сугирните предпазни средства не носят 100%-тна защита от някои опасни заболявания. Това важи особено силно за жените Стрелец, докато мъжете Стрелец имат по-голям шанс да избегнат подобни болести и инфекции.

Зодия Стрелец не бива да пренебрегва и правилата за безопасност по време на работа. Съществува риск от увреждане, причинено от собствената си небрежност.

Най-голям напредък със здравето през 2017 г. ще постигнат онези представители на зодия Стрелец, които сами се грижат сами за себе си. Това означа нови спортни успехи, както за професионалните спортисти, така и за любителите на тренировките. От друга страна обаче не бива да се отнасяте фанатично към спортните занимания, за да не се увредите сами. Не забравяйте, че личните решения и вниманието са освони фактори за здравето ви през 2017 г.

За доброто настроение на всички представяме видео колекция с изпълнения на българи, представители на зодия Стрелец:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2017 година

Снимка: Дейли Съни