Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2016 година

зодия Козирог

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под земния знак Козирог през 2016 година.

През 2016 г. жизнеността на представителите на зодия Козирог ще бъде отлична в началото на годината, но загрижеността им за бизнеса и професионалната кариера ще изисква голям запас от енергия и емоции.

От април нататък представителите на зодия Козирог трябва да се концентрират върху своята почивка, колкото е възможно повече. Правилното здравословно хранене и творческото изразяване ще помогнат за вашата издръжливост, посочва sunsigns.org. През юни е подходящо да се направи прочистваща диета или диета за отслабване.

От началото на 2016 г. до средата на лятото представителите на зодия Козирог няма да бъдат защитени от звездите срещу външни негативни ефекти. Но пък те ще бъдат изпълнени с енергия, успокоява gotohoroscope.com. А това ще е достатъчно, да се избегнат болестите, независимо от факта, че те са изложени на по-висок риск от обостряне на хронични заболявания, свързани с стомашно-чревния тракт и нервната система. Съществува също голям риск от проблем с хронично възпаление на сливиците.

За да се избегне евентуален голям проблем, зодия Козирог просто трябва да бъде изключително внимателна към себе си, като се започне от началото на годината до средата на април. По-добре е да се намали броят на разходки на открито, поне докато се затопли достатъчно, защото тогава имунната система няма да е толкова силна за справяне с настинки.

В началото на пролетта ситуацията ще се нормализира, но все още рискът от настинка ще е висок. Дори приемът на повече витамини като предпазна мярка срещу здравословни проблеми, няма да е най-доброто решение.

Лятото ще бъде безопасно в здравен аспект за представителите на зодия Козирог. Това е подходящ момент за почивка, особено ако планирате отпуската през юни-юли. Месец август също е като цяло безпроблемен за здравето на Козироците.

С настъпването на есента обаче ще се обострят проблеми на дихателната система, но това ще е само сезонно, а не сериозен здравен проблем за зодия Козирог. Избягвайте тогава болните около вас – роднини или колеги, не подценявайте здравето си!

Стремете се да изградите буквално здравословна атмосфера около вас. Това ще помогне и на близките ви, и на вас, да избегнете евентуални здравословни проблеми през късната есен и зимата. Към края на 2016 година не се очакват неприятности при вас и ще посрещнете новата година в крепко здраве.

Поздравяваме всички Козироци със специална колекция от изпълнения на българи, представители на зодия Козирог:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2016 година

Снимка: Elade Manu