Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2016 година

жена Скорпион

Представяме подробен хороскоп за здравето на представителите на водния знак Скорпион през 2016 година.

2016 година си е добра година за здравето на Скорпионите като цяло, прогнозира астроложката Марги Паскалева, която редовно публикува подробни ежедневни хороскопи в своя сайт astroamor.wordpress.com.

Естествено, винаги има и болни, заболели на по-ранен етап. За тях 2016 г. може да бъде успешна по отношение на леченията, например.

От 4 януари до 6 март 2016 г. планетата Марс транзитира през Скорпион, т.е. през Слънцето им на астрологичен език. През втората половина на януари и до средата на февруари те са уязвими към заболявания и най-вече към вирусни инфекции и здравни проблеми на половата или ендокринна система. В този период трябва да се пазите както от вирусни инфекции, така и от заболявания, предавани по полов път. Не трябва да предприемате рискове, защото Скорпионите са предразположени и към инциденти.

Като цяло диетата ще играе важна роля в здравния ви живот през 2016 г. А ако сте внимателни, нямате да имате причини за безпокойство за вашето здраве целогодишно.

Марс и Плутон са двете планети, които ще окажат най-голямо въздествие върху здравето на представителите на зодия Скорпион през 2016 г., отбелязва gotohoroscope.com. Макар по принцип Скорпионите малко вероятно е да се грижат както за своето здраве, така и за здравето на околните.

В действителност в периода от януари до август Скорпионите не бива толкова да се страхуват за здравето си. В тези месеци едва ли ще пипнете инфекция, дори когато мъжете Скорпион през пролетта ще активират своите желания за похождения и вероятно предприемат няколко неразумни приключения. Но все пак – не се отплесвайте! Защото в противен случай може да ви засегне някое “наказание” от Марс.

В първите 7-8 месеца имунната система на Скорпиона е изключително силна и здравето ще е от добро до идеално. Все пак не бъдете безотговорни, защото всеки е уюзвим на заболявания.

Шансовете ви да не хванете болест през цялата 2016 г. са най-големи спрямо всички останали зодии. Можете да се разхождате из болниците без да пипнете инфекция. Дори да настинете, и без да предприемането нещо, бързо ще отмине. Освен ако не сте неразумни по време на грипни епидемии, в периода януари-август няма и да кихнете.

В началото на есента обаче настъпват някои промени. Но колко ще се промени здравето ви, зависи изцяло от вас, Скоприони.

В края на август може да забележите и спад на жизнената ви енергия и тонус, вероятно като отражение на ваш вътрешен проблем. Ако забележите здравен проблем, веднага се обърнете за помощ, защото е по-добре той да се реши успешно още в началото. Затова обръщайте повече внимание за здравето си през втората половина на 2016-та.

Но не се опитвайте да решавате ваш здравен проблем като се нагълтате с лекарства. При вас бабините рецепти биха имали по-добър ефект. Естествено, ако знаете точно какво правите и как помагат.

Вторият критичен период за Скорпионите е между 9 ноември и 19 декември 2016 г., предупреждава Марги Паскалева. Тогава Марс е във Водолей и отново прави неблагоприятни аспекти към Слънцата им. Марс във Водолей прави уязвима нервната и сърдечно-съдовата система. Трябва да си пестите нервите и да избягвате стреса.

Поздравяваме всички Скорпиони с музикални изпълнения на българи от зодия Скорпион:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2016 година

Снимка: Lies Thru a Lens