Спорт за зодия Лъв

Лъв боец

Какъв спорт е най-подходящ и какви дисциплини се препоръчват на зодия Лъв? Ето астрологични съвети.

Представителите на зодия Лъв обичат да са център на вниманието, включително да бъдат наблюдавани в захлас от останалите във фитнес залата. Ако им омръзнат силовите упражнение, мога да се занимават с всеки състезателен спорт, при който ще могат да покажат атлетичната си сила.

Огненият знак Лъв обожава да спортува сред други хора и затова най-добре да съсредоточи вниманието си към практикуването на групови спортове, особено контактни спортове като футбол и баскетбол. За тези, които предпочитат да спортуват с един партньор, могат да се насочат към бокс и бойни изкуства със спаринг партньор.

Ако на някой Лъв му омръзне престоя във фитнес залата, нека започне спорт на открито. Идеални са плажен волейбол за предпочитащите тълпата или тенис на корт за предпочитащите само един партньор. Насладата от слънчевите лъчи навън вдига настроението и желанието за спорт на знака Лъв, на който Слънцето е закрилник.

Тези Лъвове, които обичат музиката, могат да се отдадат на крос в парка, слушайки любимите си песни, а по-ентусиазираните нека направо се запишат на курс по танци – все едно дали народни, латино или модерни. Това едновременно ще удоволетвори желанието им да са сред приятели, хем ще си направят една добра кардио тренировка.

За Лъвовете са подходящи упражнения, които изискват повече усилия, и аеробиката е подходящ избор. За изграждането на по-изчистено и силно тяло може да се занимават с йога.

Напрагянето и потенето при спорт амбицира Лъвовете и желанието за по-красиво и мощно тяло в представите им поддържа постоянството им в тренировките. Лъвовете успешно могат да работят и с личен третьор, който да направлява най-правилно упражненията им.

Най-подходящо за Лъвовете през зимата е да избират занимания в зала, а през летните дни – на открито сред природата, съветва sunsigns.org.

Лъвовете обичат да впечатляват останалите и изграждането на хубаво тяло, което да показват на другите, силно ги мотивира да бъдат упорити в спорта. Нека се отдават и на разумна почивка, за да не прегорят.

Спортът е здраве и настроение! Затова Zdraven.bg поздравява всички със специална колекция с песни, в чиито видеоклипове се спортува, като бойни изкуства например:

Може да прочетете също:
Спорт за зодия Овен
Спорт за зодия Телец
Спорт за зодия Близнаци
Спорт за зодия Рак
Спорт за зодия Дева
Спорт за зодия Везни
Спорт за зодия Скорпион
Спорт за зодия Стрелец
Спорт за зодия Козирог
Спорт за зодия Водолей
Спорт за зодия Риби

Снимка: Хикару Кацушиме