Спорт за зодия Риби

фигурно пързаляне за Риби

Какъв спорт е най-подходящ и какви дисциплини се препоръчват на зодия Риби?

Представителите на зодия Риби са с ярко въображение и понякога е трудно да се върнат към реалността и да се грижат за своето здраве и тяло, посочва sunsigns.org. Те обичат да се наслаждават на фантазиите си и затова за тях е важно да създадат удоволетворяващата ги заобикаляща среда за спорта, за който са мотивирани да упражняват. Удобните дрехи и приятната музика са част от нещата, които могат да дадат подходящия тон за тренировката на Рибите.

Да се грижат за тялото си не е приоритет на Рибите, затова спортните занимания са често скучни за тях. Представителите на зодия Риби предпочитат да стоят замечтани, вместо да действат. За тях е изключително важно да открият в спорта нещо, което ги държи в настроение, за да започнат някое упражнение.

Подходящо спортно занимание за зодия Риби е всяко, при което се изразява емоция. Това са фигурно пързаляне, балет, аеробика и зумба. Танците също привличат Рибите, защото освен да разкършат форми за настроение и научат някое ново движение, там няма да бъдат съдени за телата си. Латино танци като танго, където могат да пресъздават и образи, са идеални за Рибите.

Като представители на подвижен воден знак, Рибите могат да се насочат към всякакви водни спортове, като плуване, синхронно плуване, гребане, водна аеробика.

След тренировка Рибите с наслада се отдават на масаж или ароматерапия, които създават желаната от тях спокойно атмосфера, в която да се потопят, след като при упражненията са докоснали реалността.

Спортът е здраве и настроение! Затова Zdraven.bg поздравява всички със специална селекция с песни, в чиито видеоклипове се спортува:

Може да прочетете също:
Спорт за зодия Овен
Спорт за зодия Телец
Спорт за зодия Близнаци
Спорт за зодия Рак
Спорт за зодия Лъв
Спорт за зодия Дева
Спорт за зодия Везни
Спорт за зодия Скорпион
Спорт за зодия Стрелец
Спорт за зодия Козирог
Спорт за зодия Водолей

Снимка: Winkelbohrer